Під час крадіжки зі складського приміщення поліцейські затримали двох житомирян » Новини Житомира
 
 


Під час крадіжки зі складського приміщення поліцейські затримали двох житомирян

Автор: news_maker від 28-08-2018, 00:01, переглядів: 887

Під час крадіжки зі складського приміщення поліцейські затримали двох житомирян

26 серпня під час крадіжки зі складського приміщення підприємства патрульні затримали двох жителів обласного центру. Під час огляду їх авто поліцейські Житомирського ВП виявили понад десятка викрадених вентилів та інше обладнання. Парубкам загрожує до 6 років ув’язнення.

Повідомлення про підозрілу ситуацію надійшло на службу «102» близько 5 ранку. Для перевірки отриманої інформації до місця події прибув найближчий наряд патрульної поліції.

Під час огляду території інспектори побачили поблизу будівлі автомобіль з іноземною реєстрацією, а також пошкоджені грати на вікнах складу. Згодом у самому приміщенні виявили ще й двох парубків.

Відтак усі обставини зафіксували працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції, які також прибули за адресою підприємства.

Під час огляду у багажнику автомобіля було виявлено понад десятка чавунних вентилів, винесених зі складу, а також інші специфічні запчастини.

Обох чоловіків, як з’ясувалось 22-х та 19-річних житомирян, затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

- Під час першочергового опитування парубків було встановлено, що один із них працює неподалік, тож і вирішив скористатись ситуацією, аби згодом усе викрадене реалізувати або ж здати на металобрухт, - розповів т.в.о. начальника Житомирського відділу поліції Олександр Прокопчук. – Оскільки це не перша подібна крадіжка з цього підприємства, ми перевіряємо можливість учинення затриманими й інших.

Кримінальне провадження розпочато за ст. 15 (Замах на злочин) та ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Відтак парубкам може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 6 років.

Під час крадіжки зі складського приміщення поліцейські затримали двох житомирян

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: