На Житомирщині поліцейські затримали злодія через кілька хвилин після крадіжки » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліцейські затримали злодія через кілька хвилин після крадіжки

Автор: news_maker від 29-08-2018, 12:03, переглядів: 746

На Житомирщині поліцейські затримали злодія через кілька хвилин після крадіжки

28 серпня у селищі Новій Боровій працівники кримінальної поліції ГУНП Житомирщини затримали 35-річного жителя району після вчинення ним крадіжки з будинку пенсіонерки. За скоєне чоловікові загрожує до 6 років ув’язнення.

Близько 18.00 на одній з вулиць селища поліцейські затримали автомобіль «ЗАЗ Славута», в якому знаходилось двоє чоловіків. За наявною в оперативників інформацією один з них щойно вчинив крадіжку з будинку, розташованого неподалік, пошкодивши замок на вхідних дверях.

Під час подальшого огляду у чоловіка було вилучено викрадені гроші, відмички та інші речові докази його причетності до кримінального діяння.

Відтак чоловіка, як з’ясувалось 35-річного жителя смт. Іршанська, було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Раніше він уже притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Також поліцейські з’ясували, що за кермом автівки перебував 45-річний житель Коростенського району. За його словами, він лиш підвозив знайомого, куди той попросив.

Кримінальне провадження розпочато за ознаками правопорушення, передбаченого за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) ККУ. У ході досудового розслідування буде встановлено роль та функції обох чоловіків.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.

На Житомирщині поліцейські затримали злодія через кілька хвилин після крадіжки

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: