У трьох житомирських школах англійську мову викладатимуть волонтери Корпусу Миру США » Новини Житомира
 
 


У трьох житомирських школах англійську мову викладатимуть волонтери Корпусу Миру США

Автор: news_maker від 30-08-2018, 12:03, переглядів: 943

У трьох житомирських школах англійську мову викладатимуть волонтери Корпусу Миру США

З вересня місяця уроки англійської мови для учнів закладів загальної середньої освіти міста: ЗОШ №5, ЗОШ №6, №36 проводитимуть волонтери Корпусу Миру США в Україні.

Корпус Миру США - це нерелігійна, неполітична організація, яка з 1992 року працює в Україні у таких напрямках, як робота з молоддю, громадами та навчання англійської мови.

«Співпраця з нашими друзями - волонтерами Корпусу Миру США - це надзвичайно гарна можливість для наших учнів та педагогів дізнатися про особливості англійської мови у її носія, а для наших гостей - ознайомитися з нашим життям, українською мовою. З 1 вересня розпочинається реалізація проекту «Нова Українська школа» і мені дуже приємно, що ви станете свідками старту цього проекту в Житомирі», - звернулася до волонтерів заступник начальника управління освіти Раїса Кошевич.

Раїса Кошевич підкреслила, що управління освіти Житомирської міської ради всебічно сприятиме перебуванню волонтерів Корпусу Миру США в Житомирі. Крім навчання англійської мови, волонтери ділитимуться і перейматимуть досвід житомирян щодо діяльності громадських об’єднань, вивчатимуть українську мову.

У трьох житомирських школах англійську мову викладатимуть волонтери Корпусу Миру США

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: