Житомирська поліція розшукала нападників, які силою відібрали у житомирянина телефон » Новини Житомира
 
 


Житомирська поліція розшукала нападників, які силою відібрали у житомирянина телефон

Автор: news_maker від 30-08-2018, 13:51, переглядів: 765

Житомирська поліція розшукала нападників, які силою відібрали у житомирянина телефон

Викритими у причетності виявилися двоє нових знайомців потерпілого, з якими він зустрівся в одному із супермаркетів. Один із молодиків нині є обвинуваченим у серії крадіжок. Обом чоловікам оголошено про підозру.

Подія сталась уночі 27 серпня. Однак, 21-річний житомирянин зміг повідомити до поліції про напад на нього невідомих лише увечері того ж дня. За його словами, біля одного із магазинів обласного центру незнайомці побили його та відібрали вартісний мобільний телефон, а тоді, залишивши потерпілого без свідомості, втекли.

– З’ясовуючи обставини, ми відтворили події, які трапилися із заявником того вечора. Виявилось, він спочатку відпочивав з друзями в одному із розважальних центрів міста. Згодом, уже вночі, дорогою додому зайшов до цілодобового супермаркету, де познайомився з двома молодиками. Зустріч відзначили алкоголем, - розповів т.в.о. начальника Житомирського відділу поліції Олександр Прокопчук.

Особи випадкових знайомців оперативники карного розшуку встановили за допомогою записів камер відеоспостереження та проведених інших оперативних заходів. Одного з молодиків правоохоронці упізнали одразу, адже 21-річний житель обласного центру неодноразово потрапляв у поле їх зору й нині до суду направлені обвинувальні акти щодо 5 вчинених ним крадіжок. Згодом з’ясували й особу його однолітка-поплічника. Під час перевірки в одного з імовірних нападників вилучили викрадений у потерпілого ґаджет.

Нині обом офіційно оголошено про підозру у причетності до розбійного нападу за (ч.1 ст.187) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

За чинним законодавством нападникам може загрожувати від 3 до 7 років ув’язнення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: