У Житомирській ОДА запрацював новий структурний підрозділ » Новини Житомира
 
 


У Житомирській ОДА запрацював новий структурний підрозділ

Автор: news_maker від 5-09-2018, 10:52, переглядів: 647

У Житомирській ОДА запрацював новий структурний підрозділ

У Житомирській облдержадміністрації запрацював новий структурний підрозділ – відділ енергетичного менеджменту. Начальник відділу – Геннадій Забродський.

Відповідне розпорядження підписав голова ОДА Ігор Гундич.

«Призначити Забродського Геннадія Олександровича на посаду начальника відділу енергетичного менеджменту Житомирської обласної державної адміністрації, як переможця конкурсу, з посадовим окладом згідно з штатним розписом з 03 вересня 2018 року», – йдеться у документі.

За словами Геннадія Забродського відділ займатиметься енергомоніторингом і енергоаудитом установ, які фінансуються із бюджету.

«Наразі ми маємо в області 138 установ, які фінансуються за бюджетні кошти. У цьому році ми плануємо провести моніторинг 30 установ, а у 2019 році – решту. Завдяки такому моніторингу ми зможемо знизити споживання паливно-енергетичних ресурсів, термомодернізувати будівлі», – сказав Геннадій Забродський.

Відділ також братиме участь у розробці програм з енергозбереження та енергоефективності для бюджетних закладів, установ, підприємств та організацій області.

Штат відділу – 5 осіб.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: