У жителів Житомирщини поліцейські вилучили зброю і боєприпаси » Новини Житомира
 
 


У жителів Житомирщини поліцейські вилучили зброю і боєприпаси

Автор: news_maker від 6-09-2018, 20:37, переглядів: 828

У жителів Житомирщини поліцейські вилучили зброю і боєприпаси

Під час санкціонованих обшуків, проведених в оселях жителів обласного центру та Олевського району, поліцейські вилучили обріз рушниці та гранати. Досудові розслідування тривають.

4 вересня працівники Житомирського відділу поліції провели слідчі дії у квартирі 35-річного житомирянина. До його оселі правоохоронців привела наявна інформація про можливе зберігання чоловіком незаконної зброї.

У ході обшуку поліцейські виявили в одній з кімнат обріз гладкоствольної рушниці «ІЖК» калібру 16 мм. Вилучене буде направлено на експертне дослідження.

Походження зброї з’ясовується під час подальшого досудового розслідування.

Наступного дня, 5 вересня, працівники Олевського відділення поліції у рамках кримінального провадження за фактом крадіжки провели санкціонованих обшук за місцем проживання раніше судимого 26-річного жителя с. Кам’янки. У результаті у дворі домоволодіння під деревиною були виявлені два корпуси гранат «Ф-1» та три запали до них.

Нині у ході розпочатого за ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) ККУ досудового розслідування поліція перевіряє відомості про можливе походження вибухонебезпечних боєприпасів із зони проведення операції об’єднаних сил.

За чинним Кримінальним кодексом України носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: