У Малині починають реконструкцію будинку культури з демонтажу покрівлі » Новини Житомира
 
 


У Малині починають реконструкцію будинку культури з демонтажу покрівлі

Автор: news_maker від 11-09-2018, 12:45, переглядів: 909

У Малині починають реконструкцію будинку культури з демонтажу покрівлі

Розпочинається активне ведення будівельних робіт у районному будинку культури в м. Малин. Ремонт розпочинають з даху приміщення, далі – утеплюватимуть фасади, підводитимуть комунікації, змінюватимуть систему опалення, реконструюють концертну залу.

Голова Малинської райдержадміністрації Дмитрій Кисельчук, наголошує на тому, що це перший об’єкт у районі, який реалізовуватиметься за кошти Державного фонду регіонального розвитку у співфінансуванні із місцевим бюджетом.

За його словами, проект реконструкції районного будинку культури розрахований на 2 роки і передбачає утеплення фасадів, капітальний ремонт покрівлі із заміною несучих конструкцій, облаштування внутрішнього туалету, проведення водоводу, заміну системи опалення, ремонт концертної зали.

Нагадаємо, що загальна вартість проекту складає - 30 млн грн. Наразі районний будинок культури перебуває в аварійному стані, тому потреба в ремонті нагальна.

У районному будинку культури планують створити історико-культурний музей та конференц-зал, змінять внутрішнє оздоблення концертної зали, змонтують нову сцену.

Сьогодні концертна зала Малинського районного будинку культури розрахована на 450 місць у глядацькій залі та 50 місць на балконі. Проте після проведення реконструкції кількість місць дещо зменшиться. Адже відповідно до пропозиції голови ОДА Ігоря Гундича, оновлений будинок культури повинен бути доступним для маломобільних верств населення. У залі планують розширити проходити та створять місця для глядачів на візках.

У Малині починають реконструкцію будинку культури з демонтажу покрівлі

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: