В ОДА визначили переможців фотоконкурсу до Дня туризму » Новини Житомира
 
 


В ОДА визначили переможців фотоконкурсу до Дня туризму

Автор: news_maker від 13-09-2018, 13:24, переглядів: 1 039

В ОДА визначили переможців фотоконкурсу до Дня туризму

В період з 29 травня по 10 вересня 2018 року всі охочі мали змогу подати власну фото роботу на участь у конкурсі до Дня туризму. Преможці визначилися 12 вересня, під час засідання організаційного комітету конкурсу, яке очолив голова обласної організації НС ФХУ Віктор Одоміч.

Комітет відібрав фотороботи для виставки та визначив лауреатів в кожній з чотирьох номінацій: «Природа», «Музика в камені», «Яскрава подія», «З висоти пташиного польоту». Оцінка фото здійснювалась за критеріями: оригінальність, креативні ідеї, майстерність та технічне виконання.

Переможці фотоконкурсу:

- Номінація «Природа» - Лавренчук І., Рейда О., Котенко І., Антонюк А.
- Номінація «Музика в камені» - Котенко І., Дворецький В., Вітюк А.
- Номінація «Яскрава подія» - Котенко І., Дворецький В.
- Номінація «З висоти пташиного польоту» - Покотило Р.

Остаточні підсумки Фотоконкурсу будуть опубліковані 27 вересня. Переможці будуть нагороджуватися дипломами та цінними подарунками.

Відібрані фото будуть розміщені на офіційному веб-сайті Управління культури та туризму, де відвідувачі сайту визначать роботу у додатковій номінації «Глядацький вибір». Також роботи експонуватимуться на виставці у Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О.Ольжича.

За детальною інформацією звертайтесь за адресою: м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 25, Житомирський обласний туристичний інформаційний центр, 4п/51каб., 0988439232 - Антоніна Бондар.

Довідково. Фотоконкурс проводився з метою популяризації туристичного потенціалу Житомирщини, розвитку фотомистецтва, виявлення і підтримки талановитих фотомайстрів і мандрівників.

Організатори конкурсу – управління культури та туризму Житомирської ОДА та Житомирський обласний туристичний інформаційний центр.

В ОДА визначили переможців фотоконкурсу до Дня туризму
В ОДА визначили переможців фотоконкурсу до Дня туризму

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: