У Коростені поліцейські затримали дачних крадіїв » Новини Житомира
 
 


У Коростені поліцейські затримали дачних крадіїв

Автор: news_maker від 14-09-2018, 01:03, переглядів: 775

У Коростені поліцейські затримали дачних крадіїв

З дачного будинку у с. Каленському невідомі винесли майна на кілька десятків тисяч гривень. Поліцейські розпочали розслідування і встановили причетність до крадіжки двох місцевих парубків.

Господарі розповіли поліцейським, що з оселі зникли речі: від тарілок до електроінструменту. Під час встановлення усіх обставин з’ясувалось, що у селі ще з кількох хат, куди господарі навідуються лиш час від часу, були вчинені крадіжки майна: від металобрухту до більш цінних предметів.

Також поліцейські встановили, що до цих діянь можуть бути причетні місцеві парубки, які ніде не працюють і нічим не займаються. Під час перевірки цієї версії вина обох підтвердилась наявністю викраденого майна у місцях їх проживання.

Відтак чоловікам було оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Старшому з парубків 24 роки і раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Меншому - лише 19 років.

Обвинувальні акти відносно обох по кільком іншим крадіжкам, учиненим раніше, нині розглядаються у суді. Досудове розслідування за вказаним фактом триває.

Санкція статті (ч.3 ст. 185 ККУ) передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: