Житомиробленерго знову погрожує відключити житомирський водоканал, комунальники сподіваються на допомогу держави » Новини Житомира
 
 


Житомиробленерго знову погрожує відключити житомирський водоканал, комунальники сподіваються на допомогу держави

Автор: news_maker від 23-01-2013, 14:17, переглядів: 1 770

Житомиробленерго знову погрожує відключити житомирський водоканал, комунальники сподіваються на допомогу держави

У розповсюдженому напередодні повідомленні прес-служби компанії "Житомиробленерго" йдеться про те, що станом на 22 січня житомирським водоканалом не сплачено ніяких коштів за спожиту електроенергію. "Тому з метою недопущення безоплатного відпуску електричної енергії ПАТ "ЕК "Житомиробленерго" буде вимушене обмежити електропостачання станцій ІІІ підйому води КП "Житомирводоканал".

Коментуючи цю ситуацію перед початком засідання колегії Головного управління житлово-комунального господарства та енергозбереження облдержадміністрації, начальник управління Геннадій Забродський сказав, що очікується надходження коштів з держбюджету на відшкодування різниці в тарифах:"Законом України "Про державний бюджет на 2013 рік", стаття 14, пункт 1, передбачено субвенцію 5,2 мільярда гривень. На сьогоднішній день ця сума вже опрацьовується, вона буде розподілена між областями і це дасть можливість тримати на рівні розрахунки наших водоканалів з обленерго".

Геннадій Забродський нагадав також, що отримані у минулому році 135 мільйонів гривень субвенції на погашення різниці в тарифах дозволили стабілізувати роботу ряду комунальних підприємств.

На сьогодні в області послуги з централізованого водопостачання та водовідведення надають 36 підприємств.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: