До загальноміського голосування допущено 80 проектів Бюджету участі » Новини Житомира
 
 


До загальноміського голосування допущено 80 проектів Бюджету участі

Автор: news_maker від 14-09-2018, 15:37, переглядів: 824

До загальноміського голосування допущено 80 проектів Бюджету участі

Розглянувши апеляційні заяви, Координаційна рада з питань впровадження Бюджету участі, погодила ще один проект до голосування.

Згідно положення про Бюджет участі, автори проектних пропозицій мали право подавати апеляційні заяви на ім’я голови Координаційної ради.

8 авторів подали свої апеляції. 11 вересня на засіданні Координаційної ради було розглянуто апеляції та погоджено ще два проекти до голосування.

14 вересня, членами Координаційної ради було погоджено ще один проект № 103 – Путівники по місту (туристична навігація). Загалом, 80 проектних пропозицій допущено до загальноміського голосування. З рішенням Координаційної ради № 14 від 14.09.18 та повним переліком проектів, допущених до голосування можна ознайомитися тут http://zt-rada.gov.ua/?3398[0]=3740.

Нагадаємо, що загальноміське голосування за проекти житомирян відбудеться з 1 по 10 жовтня.

Обрати найкращі проекти ви можете двома способами:

1. Проголосувати на сайті Житомирської міської ради https://zhytomyr-budget.e-dem.in.ua/#/. Авторизація голосуючих здійснюється в електронній системі за допомогою електронного цифрового підпису (ЕЦП), BankID.
2. Проголосувати в пунктах для голосування (Житомирська міська, Корольовка, Богунська районні ради) за допомогою паспорта громадянина України.

Проголосувати за проект мають право особи, які відповідають одному із зазначених критеріїв:

- місце проживання особи зареєстроване у місті Житомирі, що підтверджується відміткою в паспорті чи довідкою;
- особа навчається у місті Житомирі, що підтверджується паспортом та студентським квитком або іншим документом, що підтверджує факт навчання.

Одна людина має право проголосувати за два малих та два великих проекти. Автор проекту не може проголосувати за свій проект.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: