У Житомирі 21 вересня лікарі з Ізраїлю проведуть безкоштовні обстеження учасників АТО » Новини Житомира
 
 


У Житомирі 21 вересня лікарі з Ізраїлю проведуть безкоштовні обстеження учасників АТО

Автор: news_maker від 17-09-2018, 11:36, переглядів: 1 488

У Житомирі 21 вересня лікарі з Ізраїлю проведуть безкоштовні обстеження учасників АТО

На базі Житомирської обласної клінічної лікарні ім. Гербачевського дипломовані фахові лікарі з Ізраїлю проведуть безкоштовні консультації для пацієнтів, які лікуються у стаціонарному відділенні, а також для учасників АТО області.

Надання консультацій та обстеження відбудеться 21 вересня в обласній консультивно-діагностичній поліклініці за адресою: м. Житомир, вул. Червоного Хреста, 3, телефон реєстратури (0412) 43-87-34.

За інформацією головного лікаря Богдана Леськіва, упродовж першої половини дня лікарі обстежуватимуть важких хворих, які перебувають на стаціонарному та амбулаторному лікуванні.

Із 12 години фахівці з Ізраїлю консультуватимуть жителів області, в тому числі і учасників АТО, у порядку «живої» черги.

Серед лікарів – ортопед (травматологія, вертебрологія, хірургія хребта); терапевт (кардіологія, ревматологія, ендокринологія); нейрохірург-невролог (розсіяний склероз, пухлини головного мозку).

Ще один лікар-фахівець прийматиме пацієнтів 21 вересня у Житомирському обласному онкологічному диспансері.

Також 22 та 23 вересня лікарі медичної групи «Алар» консультуватимуть у Житомирському обласному медичному консультативно-діагностичному центрі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: