У Малині нетверезий чоловік агресивно відреагував на зауваження перехожих і кинувся на них з ножем » Новини Житомира
 
 


У Малині нетверезий чоловік агресивно відреагував на зауваження перехожих і кинувся на них з ножем

Автор: news_maker від 17-09-2018, 14:19, переглядів: 920

У Малині нетверезий чоловік агресивно відреагував на зауваження перехожих і кинувся на них з ножем

Подія трапилась увечері 15 вересня у м. Малині. Нетверезий місцевий житель агресивно відреагував на зауваження випадкових перехожих і кинувся на них з ножем. У результаті літній малинчанин отримав проникаюче поранення і був госпіталізований, медична допомога знадобилась і двом його товаришам. Винуватця затримано. Триває досудове розслідування.

Близько 22 години до Малинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць райцентру нетверезий молодик поранив кількох людей. На місці події працювали слідчо-оперативна група і медики.

– Як з’ясувалось, раптовий конфлікт виник між 27-річним малинчанином і трьома чоловіками, двоє з яких місцеві жителі та один – киянин. Чоловіки поверталися з парку культури та відпочинку і зробили зауваження молодику з неадекватною поведінкою. Той зреагував вороже і з ножем накинувся на опонентів, - розповів начальник Малинського ВП ГУНП Житомирщини Олександр Гайовий.

Унаслідок події серйозне поранення живота отримав 70-річний житель райцентру, якого було госпіталізовано до лікарні. Обом його товаришам, 1967-го та 1970-го р.н., медики надали необхідну допомогу і призначили амбулаторне лікування.

Нетверезого нападника поліцейські затримали у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Нині йому оголошено про підозру у замаху на вбивство, вчиненого відносно двох або більше осіб з хуліганських мотивів (ст.15, п.1,7 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України). Вирішується питання про обрання чоловікові міри запобіжного заходу.

За чинним законодавством підозрюваному може загрожувати від 10 до 15 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: