Водія автобуса №53А, який нахабно поводив себе з пасажирами, звільнили » Новини Житомира
 
 


Водія автобуса №53А, який нахабно поводив себе з пасажирами, звільнили

Автор: news_maker від 20-09-2018, 15:14, переглядів: 1 565

Водія автобуса №53А, який нахабно поводив себе з пасажирами, звільнили

Керівництво Житомирського ТТУ звільнило водія автобуса 53А, який нахабно себе поводив з пасажиркою пенсійного віку, погрожуючи їй та іншим пасажирам, пишуть на сайті ТТУ.

Керівництвом підприємства були перевірені факти та взяті пояснення у водія автобуса. Він свою провину визнав. Наразі вже підписані документи на його звільнення.

«Щиро прошу вибачення у пасажирів, що постраждали та стали свідками цієї неприємної ситуації. Насправді соромно, що серед водіїв знаходяться такі, які ображають наших пасажирів і псують репутацію підприємства. Така поведінка є неприпустимою.

"Я сподіваюся, що такого більше не повториться. Проте, якщо станете свідками подібної ситуації – усе фіксуйте і одразу звертайтеся в трамвайно-тролейбусне управління. Будемо реагувати», - розповів начальник КП «ЖТТУ» Євгеній Демчик.

Нагадаємо, напередодні інформацію у Facebook розмістила житомирянка Валентина Суходольська, яка була обурена поведінкою водія маршрутки.

"Не можу мовчати, бо серце болить і щемить коли таке бачу. Сьогодні, 18 вересня, я зі своєю дитиною їхала в маршрутці 53-а. Зайшла жіночка – пенсіонер. Чоловік, який сидів на першому сидіння біля водія, по-хамськи хватає за руки й каже “Покажіть пенсійне!”. Вона зніяковіла та відповіла, що пройде в салон і зараз знайде та покаже. Він нахабно штовхаючи мене з дитиною направляється за жінкою, відповідаючи, що не поїдемо поки не знайде пенсійного. Чоловік став над нею і чекав, поки бідолашна тремтячими руками, перевертаючи все в сумці знайде те посвідчення. Не витримав пасажир: почав кричати; до чого жінку доводить і щоб показав своє посвідчення, хто він такий… Цей нахаба, щоб не сказати по-іншому, заспокоївся і спокійнісінько сів на місце водія і поїхав… Я шокована!!! До чого ми котимося! Як можна відноситися так до людей…. Якщо ненавидиш людей, то шукай роботу де їх немає.. Скидаю фото;(неякісне, бо далеко і була з дитиною не могла сфотографувати)може начальство впізнає його і по голівці не погладить. І номер маршрутки" - написала на своїй сторінці у фейсбук житомирянка.

Водія автобуса №53А, який нахабно поводив себе з пасажирами, звільнили

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: