На Житомирщині односельчанин після застілля вбив жінку » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині односельчанин після застілля вбив жінку

Автор: news_maker від 24-09-2018, 22:29, переглядів: 957

На Житомирщині односельчанин після застілля вбив жінку

Фатальна подія трапилась у неділю 23 вересня у Житомирському районі. У спричиненні фатальних поранень жительці одного з сіл поліцейські обґрунтовано підозрюють її односельчанина. Винуватцю загрожує позбавлення волі строком до 15 років.

Близько 14 години до Житомирського відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення у будинку жителя c. Рудні-Городища тіла 62-річної місцевої жительки з ознаками насильницької смерті.

На місце події виїжджала слідчо-оперативні групи ГУНП та місцевого відділення поліції. Під час огляду тіла загиблої було виявлено дві різані рани. Причини смерті встановлюють експерти судово-медичної експертизи.

Водночас правоохоронця з’ясували, що в обійсті мешкає 45-річний чоловік, який через хворобу прикутий до ліжка. Наглядає за ним 60-річний односельчанин.

– У результаті першочергових заходів ми встановили, що напередодні у будинку 62-річна односельчанка, господар і його доглядач вживали спиртне. Після того гості вийшли з кімнати і вже наступного дня жінку виявили мертвою на другому поверсі оселі. Ми вилучили низку доказів причетності до вбивства односельчанина загиблої. Чоловік був затриманий у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) кримінального процесуального кодексу України.

Усі обставини нині з’ясовуються у рамках розпочатого за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За позбавлення життя іншої людини чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: