На Житомирщині поліція розшукує 11-річну дівчинку » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліція розшукує 11-річну дівчинку

Автор: news_maker від 27-09-2018, 17:27, переглядів: 1 347

На Житомирщині поліція розшукує 11-річну дівчинку

Юна жителька м. Олевська, Надія Бондаренко, пішла з дому 26 вересня і до цієї пори її місцезнаходження невідоме. Правоохоронці розшукують дитину і закликають громадян повідомляти будь-яку інформацію щодо місця її можливого перебування.

11-річна дівчинка проживає у м. Олевську. Про її зникнення до поліції повідомила мати, за словами якої її донька 26 вересня близько 8.30 пішла до школи і до теперішнього часу не повернулась. За наявними відомостями, дитина не вперше втікає з домівки.

Прикмети зниклої: на вигляд 10-11 років, зріст 128-130 см., худорлявої тілобудови, волосся світле, пряме середньої довжини, обличчя овальне, очі сірі, губи тонкі, ніс прямий.

Була одягнена: у рожеве пальто, чорну сукню, чорні чобітки.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Надійки, повідомте на спецлінію «102» або за номером (04135) 2-23-56 чи зверніться до найближчого відділення поліції.

Водночас поліцейські зауважують, що за минулу добу надійшло ще два повідомлення про юних втікачів. 6-річного житомирянина, який загубився під час прогулянки, правоохоронці розшукали та повернули додому упродовж години з моменту повідомлення батька. А 10-річного мандрівника з м. Коростеня, про зникнення якого поліцію сповістила мати, був знайдений уранці 27 вересня і теж переданий рідним.

Оновлено: Уранці 28 вересня дівчинка знайшлася. З нею все гаразд, нині дитина знаходиться з рідними.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: