У Житомирській ОДА відбирають населені пункти для реалізації проекту «Засвітимо Житомирщину» » Новини Житомира
 
 


У Житомирській ОДА відбирають населені пункти для реалізації проекту «Засвітимо Житомирщину»

Автор: news_maker від 27-09-2018, 21:20, переглядів: 1 115

У Житомирській ОДА відбирають населені пункти для реалізації проекту «Засвітимо Житомирщину»

В Житомирській ОДА відбирають населені пункти для участі в проекті «Засвітимо Житомирщину». В першу чергу освітлення отримають ті населені пункти, де вже заплановано співфінансування та розроблена проектно-кошторисна документація.

«Зараз ми формуємо перелік населених пунктів, які візьмуть участь у реалізації проекту «Засвітимо Житомирщину». Бажаючих багато. Крім цього, ми вже готуємо оголошення для проведення тендерів. На реалізацію проекту передбачено 6,5 млн грн, це буде співфінансування обласного і місцевих бюджетів», – сказав Роман Щебетов.

В рамках реалізації проекту «Засвітимо Житомирщину» передбачається використання інноваційних світлодіодних ламп, які мають високий коефіцієнт передачі кольору, точний розподіл світла, відрізняються тривалим терміном експлуатації та споживають значно менше електроенергії, ніж лампи розжарювання.

Крім цього, в області є населені пункти, які встановлюють освітлення за рахунок місцевого бюджету. Так, наприклад, Ємільчинська селищна рада «засвітила» ліхтарі на селищних вулицях Базарній, Гришка, Гоголя і провулку Гоголя – це підвищить рівень безпеки переміщення людей і транспорту.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: