У Житомирі почали безкоштовно надавати правову допомогу » Новини Житомира
 
 


У Житомирі почали безкоштовно надавати правову допомогу

Автор: news_maker від 29-01-2013, 13:58, переглядів: 1 720

У Житомирі почали безкоштовно надавати правову допомогу

У Житомирі при Головному управлінні юстиції з 1 січня запрацював обласний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Упродовж цього часу сюди надійшло 46 повідомлень про осіб, яких обвинувачують у скоєнні злочину. Усім затриманим згідно з новим законодавством уповноважені особи центру надають безоплатного захисника, в обов’язки якого входить: "Захист від обвинувачення, здійснення представництва інтересів у судах, в інших державних органах, органах місцевого врядування, перед іншими особами та складання документів процесуального характеру" - роз’яснює директор центру Олександр Гербеда.

Обласний центр з надання безоплатної вторинної допомоги координує роботу майже 100 адвокатів, які надають допомогу: "Особам, які затримані в адміністративно-процесуальному порядку, особам, до яких застосований адмінарешт, особам, які затримані в кримінально-процесуальному порядку та особам, які не мають можливість оплатити захисників".

Загалом у 2013 році в Україні буде створено ще 43 такі міжрайонні центри. У нашій області їх відкриють у Новограді-Волинському та Коростені, а в 2014 – ще й у Бердичеві.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: