Понад 50 дітей з батьками приїхали на обласне свято до Дня усиновлення » Новини Житомира
 
 


Понад 50 дітей з батьками приїхали на обласне свято до Дня усиновлення

Автор: news_maker від 28-09-2018, 21:39, переглядів: 1 648


28 вересня 2018 року, відбулося обласне свято для усиновлених дітей, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, влаштованих в сімейні форми виховання. Дітям вручили солодкі подарунки, батьків нагородили грамотами та подяками та влаштували екскурсію до контактного зоопарку.

На обласне свято до Житомира завітали понад 50 дітей з батьками. На офіційні частині заходу батькам вручили грамоти облдержадміністрації та подяку служби у справах дітей ОДА, а дітлахам подарували солодощі.

Т.в.о. начальника служби у справах дітей Наталія Пилипчук подякувала усім батькам за їх добрі справи, за те, що вони займаються вихованням дітей.

«Щиро дякую всім тим, хто дозволяє дитині отримати батьківську та материнську любов, впевненість у своєму майбутньому», - наголошує Наталія Пилипчук.

«Усиновивши чи взявши дитину під опіку, створивши прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу, ви даєте дітям надію на щасливе дитинство і повноцінне життя, вселяєте в їхні душі віру в добро. Від керівництва області щиро дякую усім, хто дотичний до цієї нелегкої справи, за вашу небайдужість до дитячої долі», - звернувся до родин і працівників соціальних служб області Іван Толочко.

Для дітей підготували особливий сюрприз цього дня – відвідування контактного зоопарку в обласному центрі. Там для дітлахів провели екскурсію працівники закладу, розказали про тваринок, а далі дали можливість погодувати їх та навіть погладити.

Усі діти із захопленням розглядали звірят. Старші відмічали, що їх найбільше зацікавили ігуана та великі черепахи. А от малеча розгубилася при виборі своїх фаворитів серед тварин.

«Мені сподобалися єноти, кролики… і всі», - сказав 7-річний Сашко.

Нагадаємо, що до Дня усиновлення в усіх районах області одночасно відбулася Всеукраїнська акція-флешмоб «Усиновлення – це любов назавжди».

Довідково: станом на вересень 2018 року на території області проживає 517 сімей усиновлювачів, які подарували любов та сімейний затишок обездоленим дітям. Впродовж 2018 року усиновлено 54 дитини. В області діють 41 дитячий будинок сімейного типу та 19 прийомних сімей, в яких виховується 632 дитини. В тому числі 1 дитячий будинок сімейного типу, що прибув з Луганської області та прийомна сімʼя – з Донецької області.




















Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: