4 об’єднані громади Житомирщини отримають підтримку від програми «U-LEAD з Європою» у створенні ЦНАПів » Новини Житомира
 
 


4 об’єднані громади Житомирщини отримають підтримку від програми «U-LEAD з Європою» у створенні ЦНАПів

Автор: news_maker від 3-10-2018, 22:51, переглядів: 860

4 об’єднані громади Житомирщини отримають підтримку від програми «U-LEAD з Європою» у створенні ЦНАПів

Ще 4 об’єднані територіальні громади Житомирщини отримали можливість створити та модернізувати центри надання адміністративних послуг з підтримкою програми «U-LEAD з Європою».

Про це повідомляє департамент агропромислового розвитку та економічної політики ОДА.

У липні 2018 року команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» оголосила другий раунд відбору громад для надання допомоги у модернізації та створенні ЦНАПів.

Учасниками програми стали Баранівська, Білокоровицька, Любарська та Овруцька об’єднані територіальні громади Житомирської області. Вони отримають підтримку за напрямками «Інституційна допомога, навчання персоналу, підвищення його кваліфікації, допомога у роботі з мешканцями» та «Матеріальна допомога».

Кожну відібрану громаду відвідуватимуть уповноважені спеціалісти Програми. Протягом жовтня-грудня 2018 року для кожної спроможної громади буде складене Технічне Завдання для створення/модернізації ЦНАП із зобов’язаннями Програми і громади.

Довідково:

У першому Раунді відбору Програми «U-LEAD з Європою» Корнинська, Олевська, Попільнянська та Станишівська об’єднані територіальні громади Житомирщини отримують допомогу у створенні та модернізації ЦНАПів. Буде створено 2 ЦНАПи у Станишівській та Корнинській ОТГ, міськрайонний ЦНАП у Попільнянській ОТГ та мобільний ЦНАП у рамках міжмуніципального співробітництва в Олевській ОТГ.

Громади, які не були відібрані, а також громади, які раніше не подавали заявки, можуть подаватися на участь у наступних раундах відбору. Попереду ще два раунди, в кожному з яких буде обрано до 150 громад для участі в Програмі. Так до квітня 2020 року буде здійснена підтримка до 600 громад для модернізації та створення Центрів надання адмінпослуг.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: