Володимир Дебой зібрав чергову прес-конференцію задля вирішення транспортного питання » Новини Житомира
 
 


Володимир Дебой зібрав чергову прес-конференцію задля вирішення транспортного питання

Автор: news_maker від 31-01-2013, 15:21, переглядів: 1 531

Володимир Дебой зібрав чергову прес-конференцію задля вирішення транспортного питання

Зібрати народних депутатів від області за круглим столом для вирішення проблем Житомира – запропонував під час прес-конференції Житомирський міський голова Володимир Дебой. Така ідея, зокрема, виникла під час розгляду питання пільгового перевезення житомирян громадським транспортом. Сьогодні при розрахунковій потребі в 38 мільйонів гривень, місто отримує 15,6 мільйонів, тобто держава компенсує лише 40% витрат ТТУ. І така практика вже стає традицією:

"Я ініціюю такий круглий стіл і хочу звернутися до народних обранців по Житомиру і області – допоможіть. Питання пільгового перевезення – це питання Верховної Ради, тому що це – гарантії держави. Давайте всі консолідуємось. Звернемось до уряду. Або вносьте зміни до Закону України про монетизацію пільг і скажіть людям про це публічно"

Наприкінці минулого року з державного бюджету було виділено де-юре 5 мільйонів гривень субвенції. Де-факто надійшло лише 2 мільйони 400 тисяч гривень, каже міський голова. В результаті станом на 28 січня 2013 року Житомирське трамвайно-тролейбусне управління має борг в майже 5 мільйонів гривень. З них 3,5 мільйони – це заборгованість по заробітній платі за листопад-грудень минулого року. ТТУ також сплачує штраф попередніх років до Пенсійного фонду України – понад 400 тисяч гривень. Міський голова завірив присутніх, що місцева влада буда усіляко допомагати комунальному підприємству, аби вивести його зі складної фінансової ситуації.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: