Гарантію на ремонт дороги у смт. Мар’янівка Баранівського району встановили лише після втручання прокуратури » Новини Житомира
 
 


Гарантію на ремонт дороги у смт. Мар’янівка Баранівського району встановили лише після втручання прокуратури

Автор: news_maker від 4-10-2018, 22:31, переглядів: 945

Гарантію на ремонт дороги у смт. Мар’янівка Баранівського району встановили лише після втручання прокуратури

Прокуратура Житомирщини через суд зобов’язала встановити трирічну гарантію на виконаний ремонт дороги у смт. Мар’янівка Баранівського району.

Йдеться про те, що у вересні 2017 року Довбиська селищна рада уклала із підприємством, яке спеціалізується на будівництві та ремонті автомобільних доріг, договір на капітальний ремонт дороги по вул. Шкільній, у смт Мар’янівка Баранівського району загальною вартістю 538 тис грн.

Однак, у порушення вимог чинного законодавства, сторони не передбачили у договорі істотну умову договору – гарантійні строки якості виконаних (закінчених) робіт.

З метою попередження неякісного виконання ремонтних робіт, Новоград-Волинська місцева прокуратура направила до суду позовну заяву про внесення відповідних змін до зазначеного договору шляхом встановлення гарантійного трирічного терміну виконаних робіт.

Лише після прийняття справи до провадження замовник та підрядник погодилися із вимогами прокуратури та у добровільному порядку внесли зміни до договору, визначивши гарантії надійності, якості наданих послуг протягом трьох років з моменту підписання відповідного акту приймання виконаних підрядних робіт.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: