Відкриття загальноміського шкільного сайту » Новини Житомира
 
 


Відкриття загальноміського шкільного сайту

Автор: news_maker від 24-01-2012, 17:01, переглядів: 2 532

Відкриття загальноміського шкільного сайту

Сучасними технологіями з кожним днем, а то й годиною, людство користується все частіше. Ідучи в ногу з часом в міській гімназії №23 вчитель інформатики В.М. Шатківський та декілька учнів розробили сайт (cool-school.at.ua) для всіх школярів всіх навчальних закладів міста.

На Шкільному сайті є багато цікавого і корисного. Кожний загальноосвітній заклад міста має свій особистий розділ, де відображене шкільне життя.

З відкриттям Шкільного сайту і учні, і батьки, і громадськість може знайомитися з життям кожного навчального закладу, досягненням дітей в інтелектуальних, спортивних, творчих конкурсах, змаганнях, фестивалях, спілкуватися.

На презентацію Шкільного сайту завітали Житомирський міський голова В. Дебой, заступник міського голови О. Бочковський, радник міського голови Т. Олійник та начальник управління освіти В. Арендарчук. «Вітаю вас з відкриттям Шкільного сайту. Сподіваюсь, що він стане для вас корисним, необхідним і ви з задоволенням будете його поповнювати і ділитися своїми думками, а найголовніше - досвідом», - привітав міський голова Володимир Дебой.

Відкриття загальноміського шкільного сайту

Відкриття загальноміського шкільного сайту

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: