В одній з багатоповерхівок Житомира знайшли новонароджену дитину » Новини Житомира
 
 


В одній з багатоповерхівок Житомира знайшли новонароджену дитину

Автор: news_maker від 9-10-2018, 12:03, переглядів: 2 020

В одній з багатоповерхівок Житомира знайшли новонароджену дитину

Повідомлення про виявлення новонародженої дитини надійшло до Житомирського відділу поліції близько 21 години 8 жовтня від мешканця багатоквартирного будинку. Наразі немовлям у лікарні опікуються медики. Поліція проводить необхідні заходи зі встановлення особи матері та усіх обставин.

Новонароджену дівчинку, замотану у білу ковдру, виявив на сходинковому майданчику на 6-му поверсі під’їзду біля ліфту мешканець багатоповерхівки. Про знахідку чоловік негайно повідомив поліцію та медиків.

Каретою швидкої допомоги немовля було доставлено до медичного закладу з попереднім діагнозом – переохолодження. Попередньо, дитина знаходилась у холодному під’їзді нетривалий час.

Водночас поліцейські розпочали комплекс необхідних заходів для з’ясування усіх обставин і встановлення особи матері немовляти. Нині проводиться опитування мешканців багатоквартирного будинку, перевіряються медичні заклади Житомира щодо можливих відомостей про породіллю тощо.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.135 (Залишення у небезпеці) Кримінального кодексу України. Подібні протиправні дії для горе-матері можуть обернутися обмеженням або позбавленням волі на строк до 3 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: