За 2012 рік Житомирщина продемонструвала найвищі темпи зростання промисловості у державі » Новини Житомира
 
 


За 2012 рік Житомирщина продемонструвала найвищі темпи зростання промисловості у державі

Автор: news_maker від 1-02-2013, 19:46, переглядів: 1 682

За 2012 рік Житомирщина продемонструвала найвищі темпи зростання промисловості у державі

«Валовий регіональний продукт наростили у 1,4 рази за останні 3-5 років. Це ті кошти, які додатково надійшли до кошику обласного бюджету. Житомирська область перестала бути споживачем у державному бюджеті», - сказав голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук про розвиток промисловості під час прямого ефіру на ТРК «Союз-ТВ».
За 2012 рік Житомирщина продемонструвала темпи зростання промисловості, які є найвищими у державі. Область знаходиться на третьому місці в рейтингу регіонів України за темпами розвитку в галузі сільського господарства. За три останні роки роздрібний товарообіг зріс в області з 9 до 18,5 мільйонів гривень. Тобто люди почали купувати в два рази більше продуктів та товарів, ніж раніше. На 45% більше в області за 2012 рік купувалося товарів власного виробництва.
Сергій Миколайович відзначив позитивну тенденцію розвитку бізнесу в північних районах Житомирщини. В північних районах є проблема із електропостачанням, тому у напрямку до Новограда-Волинського буде протягнута ще одна лінія електропередач. Тоді підприємства, які хочуть будуватися, будуть впевнені, що у них не буде проблем з електропостачанням. В області у 2013 році планується будівництво 7 сонячних електростанцій.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: