Розшукану 16-річну дівчину житомирські поліцейські передали під опіку матері » Новини Житомира
 
 


Розшукану 16-річну дівчину житомирські поліцейські передали під опіку матері

Автор: news_maker від 11-10-2018, 13:10, переглядів: 885

Розшукану 16-річну дівчину житомирські поліцейські передали під опіку матері

Юну Віолету Тетеріну, жительку Пулинського району, яку розшукували рідні, поліцейські знайшли у Житомирі пізно увечері 10 жовтня. За словами дівчини, майже тиждень вона провела з друзями в обласному центрі. Зранку 11 жовтня дівчину передали матері, яку теж зобов’язали сумлінніше ставитись до своїх батьківських обов’язків з виховання дітей.

9 жовтня увечері до Житомирського відділу поліції звернулась жителька Пулинського району із заявою про зникнення її 16-річної доньки. Як розповіла жінка, дівчина ще 5 жовтня поїхала у Житомир до старшої сестри, яка навчається в обласному центрі. Уже 7 жовтня старша донька повідомила матір, що Віолета мала наміри їхати додому. Однак рідні її так і не діждалися. Самостійні пошуки результатів не дали: у зниклої мобільного телефону немає.

– До пошуків 11-класниці були залучені працівники ювенальної превенції та підрозділу кримінальної поліції. Вони поспілкувалися з членами родини зниклої і з’ясували коло її спілкування, у тому числі й безпосередньо в обласному центрі. За інформацією, яка була зібрана упродовж перших кількох годин пошуку, було встановлено, що дівчина самостійно нікуди з обласного центру не виїжджала. Відтак, тримаючи постійний зв'язок з її сестрою, ми відпрацьовували усі можливі місця, де могла перебувати розшукувана, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Після 22-ї години 10 жовтня Віолета об’явилась. Вона зателефонувала старшій сестрі з чужого номера і плутано пояснила, на якій вулиці знаходиться і куди прямує. Зустрічали знайду працівники ювенальної превенції, які одразу повідомили новину матері і запросили її до Житомира забрати доньку.

За словами Віолети, вона витратила усі наявні гроші і не встигла на автобус. Відтак гуляла по місту, аж поки не зустріла знайомих, в яких і перебувала увесь цей час.

Уранці наступного дня поліцейські Житомирського відділу поліції вели бесіду і з ненькою, і з обома її доньками. Юначкам роз’яснили наслідки подібних вчинків і зобов’язали матір сумлінніше ставитись до своїх батьківських обов’язків з виховання дітей. Окрім того, відносно жінки були складені адміністративні матеріали за ст.184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Розшукану 16-річну дівчину житомирські поліцейські передали під опіку матері
Розшукану 16-річну дівчину житомирські поліцейські передали під опіку матері

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: