Виконавчий комітет житомирської міськради схвалив стратегію розвитку міста » Новини Житомира
 
 


Виконавчий комітет житомирської міськради схвалив стратегію розвитку міста

Автор: admin від 6-02-2013, 16:35, переглядів: 1 259

Виконавчий комітет житомирської міськради схвалив стратегію розвитку міста

На розширеному засіданні за участі депутатів облради, представників професійних та громадських фундацій, розглянуто Проект Програми економічного і соціального розвитку обласного центру на 2013 рік та більш тривалі галузеві програми, в основному трирічні, на період до 2015 року.

"Показники та завдання, які зазначені проектом програми, звичайно, напружені, але реальні. Реалізації їх підкріплена розробленими конкретними заходами відповідними фінансовими ресурсами. На жаль, проблемних питань і запланованих завдань, що потребують коштів для їх вирішення, набагато більше, ніж наявних фінансових ресурсів. Тому, буде проводитися цілеспрямована робота по наповненню міського бюджету, та залучення інших можливих джерел фінансування",– зазначила, презентуючи проект, заступник директора департаменту економічного розвитку міської ради Олена Баранівська.

Якщо брати загалом, то обсяг фінансування запланованих заходів оцінюється у 530 млн.грн. Тут передбачені кошти міського, обласного та державного бюджетів, інвесторів і різноманітних донорських організацій. Міський голова Житомира Володимир Дебой уточнив, що підготовлено глибокий і масивний документ, який має прийматися разом із бюджетом розвитку, з якого в поточному році можливо залучити близько 50 млн. грн. Куди конкретно планується спрямувати кошти можна ознайомитися на офіційному веб-сайті міськради та інших інформаційних порталів міста.

За усталеною процедурою Проекти програм будуть передані на розгляд депутатських комісій, і на цьому етапі потрібно переконати депутатів, як розпорядників коштів, і громадськість у доцільності запланованих витрат, зазначив Володимир Дебой.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: