У Житомирі на семінарі побували спеціалісти-звуковики з усієї України » Новини Житомира
 
 


У Житомирі на семінарі побували спеціалісти-звуковики з усієї України

Автор: admin від 7-02-2013, 13:45, переглядів: 1 335

У Житомирі на семінарі побували спеціалісти-звуковики з усієї України

Семінар-практикум Спілки звукорежисерів України пройшов у Житомирі на базі одного з лідерів акустичного приладобудування – фірми "REC". Спеціалісти-звуковики змогли побачити, як виготовляють та випробують гучномовці, колонки, системи оповіщення, трансляційне обладнання та багато іншого обладнання.

Під час зустрічі звукорежисерам з різних міст України представили останню розробку – сценічний акустичний монітор.

Історичні факти підприємства від президента компанії Георгія Матишнюка: "Компанія існує вже 26 років. Все починалося зі столярної майстерні батьківського будинку, там і були виготовлені перші пульти, перші звукопідсилювачі, перша гітара. Стимулом було те, що була створена музична група, а нічого для заняття музикою не було".

Показово, що починаючи з 2011 року підприємством "REC" розроблено та розпочато випуск різних модифікацій світлодіодних світильників. Наразі 192 вулиці Житомира освітлені їхніми приладами. Свого часу житомирську фірму "REC" було обрано для запровадження "Інформаційної системи гучномовного оповіщення пасажирів вокзального комплексу "Київ-Пасажирський".

Після знайомства із виробництвом та продукцією компанії гості ділилися своїми враженнями: "Сергій Юхновський, м.Київ: я взагалі вперше на виробництві в Україні, де роблять музикальні та акустичні прилади. На жаль, виробництво для країни стає чимось непопулярним, більше розповсюджено перепродаж продукції. А тому приємно було бачити виробничий процес.

Юрій Товстоган, доцент кафедри менеджменту Київського національного університету культури та мистецтв: Я працював колись на заводі "Радіо" і як інженер за першою освітою можу сказати, що сьогодні побачив виробництво дуже рівня!"

Візит членів Спілки звукорежисерів до Житомира став першим масштабним презентаційним проектом місцевого підприємства в Україні.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: