З території лісництва на Романівщині чоловік викрав трактор » Новини Житомира
 
 


З території лісництва на Романівщині чоловік викрав трактор

Автор: news_maker від 29-10-2018, 19:28, переглядів: 906

З території лісництва на Романівщині чоловік викрав трактор

25-річний раніше судимий молодик спромігся викрасти трактор МТЗ-82 з території лісництва на Романівщині. Поліцейські оперативно розшукали викрадену техніку та затримали її викрадача. Триває досудове розслідування.

Заява про викрадення транспортного засобу надійшла до Романівського відділення поліції уранці 27 жовтня. За наявними відомостями, уночі хтось потрапив на територію лісництва у селищі Биківці і з приміщення гаража викрав трактор МТЗ-82.

Встановлюючи обставини, поліцейські опитали працівників лісництва і місцевих жителів. У результаті визначилось коло осіб, які могли бути причетними до правопорушення. Серед таких – і 25-річний житель сусіднього Чуднівського району.

– Цей молодик раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за угон транспортного засобу і відбував призначене покарання. Минулого року звільнився з місць позбавлення волі й знайшов собі неофіційний підробіток у селищі Биківці, - розповів начальник Романівського відділення поліції Микола Більський.

Під час перевірки поліцейські застали молодика за місцем його проживання. Свою причетність до викрадення трактора він визнав. За словами підозрюваного, він до ночі затримався у сусідньому селищі і вирішив дістатися додому, скориставшись технікою лісництва. Серед транспорту в гаражі вибрав трактор, оскільки зміг його завести без ключів.

Власне транспортний засіб поліцейські виявили прихованим неподалік у лісопосадці та вилучили до Романівського ВП ГУНП.

Усі обставини з’ясовуються у ході подальшого досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Винуватця було затримано в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Нині йому оголошено про підозру у вчиненні злочину. Судом молодику обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За подібні протиправні дії чинним законодавством передбачено покарання від 5 до 8 років позбавлення волі.

З території лісництва на Романівщині чоловік викрав трактор

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: