У Житомирі поточний ремонт шляхів обіцяють розпочати не раніше квітня » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поточний ремонт шляхів обіцяють розпочати не раніше квітня

Автор: admin від 7-02-2013, 17:58, переглядів: 1 428

У Житомирі поточний ремонт шляхів обіцяють розпочати не раніше квітня

Про це повідомив начальник управління комунального господарства міської ради Олександр Марцун на засіданні виконкому під час погодження Програми благоустрою міста на 2013 рік.

Очільник управління уточнив, що загалом на дорожні роботи в обласному центрі кошторисом передбачено на 5 млн. грн. менше, ніж торік :

"Як би там не було, все одно, менше, але це досить достатній ресурс, і з квітня місяця плануємо провести поточний невідкладний ремонт"

За словами Олександра Марцуна, на всі види дорожніх робіт фінансовий ресурс у 16 млн. грн. буде доступний місту вже у травні місяці:

"32% буде використано на утримання та поточний ремонт, 68% – на капітальний ремонт доріг. Я думаю, що цих коштів буде достатньо".

Але це лише попередні плани. Повний обсяг поточного ремонту шляхів у місті визначатимуть пізніше – під час весняного обстеження шляхів. Останнє проводиться комплексно за участі Державтоінспекції і відповідних транспортних служб та управління комунального господарства міськради. Водночас Олександр Марцун запевнив, що в Житомирі вже зараз розпочато роботи з ліквідації глибоких ям на дорогах, які можуть призвести до аварійних ситуацій, адже це безпосередній обов’язок балансоутримувача - управління автомобільних шляхів міста.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: