Чоловіка, який заліз до квартири колишньої співмешканки та побив її, затримали поліцейські » Новини Житомира
 
 


Чоловіка, який заліз до квартири колишньої співмешканки та побив її, затримали поліцейські

Автор: news_maker від 1-11-2018, 20:43, переглядів: 746

Чоловіка, який заліз до квартири колишньої співмешканки та побив її, затримали поліцейські

31 жовтня у райцентрі розшуківці кримінальної поліції затримали 34-річного чоловіка, підозрюваного у розбійному нападі на колишню співмешканку. Молодик, потрапивши до квартири жінки, спричинив їй тілесні ушкодження та забрав мобільний.

Подія сталася напередодні 30 жовтня пізнього вечора. У цей час жінка перебувала в оселі одна. До квартири зайшов колишній співмешканець та кинувся до заявниці.

- За отриманими нами свідченнями, він накинувся на жінку та почав її душити, - розповів начальник Коростенського відділу поліції Михайло Старовойт. – Потерпілій вдалося вирватись від нападника, учинивши йому супротив.

Жінка забігла до сусідів та повідомила про подію. У цей час чоловік, прихопивши її мобільний, з квартири втік.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Поліцейські, з’ясувавши усі обставини події, розпочали заходи із встановлення місця перебування нападника. Відтак наступного дня він був затриманий на одній з вулиць м. Коростеня.

- Викрадений мобільний телефон заявниці вилучено, а підозрюваного затримано у рамках ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України, - прокоментував Михайло Старовойт.

Нині вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу. Санкція статті (ч. 3 ст. 187 ККУ) передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років.

Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності, а нині є підозрюваним у провадженнях по фактам грабежу та крадіжки.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: