Готель «Житомир» продадуть на електронному аукціоні ProZorro » Новини Житомира
 
 


Готель «Житомир» продадуть на електронному аукціоні ProZorro

Автор: news_maker від 9-11-2018, 08:15, переглядів: 686

Готель «Житомир» продадуть на електронному аукціоні ProZorro

Готель «Житомир» продадуть на електронному аукціоні ProZorro. Таке рішення підтримали депутати 8 листопада під час засідання 42-ої сесії Житомирської міської ради. Майновий комплекс за адресою: м. Житомир, майдан Перемоги, 6, загальною площею 10860,40 кв.м буде найбільшим об’єктом, який місто планує продати цьогоріч.

Наразі в закладі тимчасово живуть житомиряни з будинку на Михайлівській, 17, який реконструюють. Їхні сусіди — вояки, колишні жителі окупованих територій та переселенці зі Східних областей держави. У 2014-му переселенців було понад 300, зараз їх 80.

Пані Тамара під обстріли та вибухи тікала із рідної Горлівки. Її мамі, Надії Степанівні, 92 роки, жінка лежача.

Розповідають, що їхні пенсії до 2-х тисяч гривень, переселенська соцвиплата стільки ж. Майже всі гроші йдуть на ліки та їжу. Стараються заплатити готелю хоч 500 гривень на місяць, водночас економлять воду та електрику. В користуванні постояльців один холодильник на кілька поверхів. Жінка вдячна за це житло і задоволена умовами.

Пані Ольга із родиною поїхали із рідного міста в 2014-му році. Вже рік живуть у готелі «Житомир». Жінка каже: працюють, але винаймати квартиру не готові.

Керівник готелю каже: переселенці платять за комуналку мало. За півроку сплатили 28 тисяч гривень. Керівник підприємства нарікає, що бюджетних відшкодувань не вистачає, а для постійного поселення заклад не пристосований.

Постійним мешканцям готелю поки пропонують інші варіанти житла.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: