Депутат сільської ради Черняхівського району постачав сировину для виготовлення опію » Новини Житомира
 
 


Депутат сільської ради Черняхівського району постачав сировину для виготовлення опію

Автор: news_maker від 11-11-2018, 22:13, переглядів: 1 537

Депутат сільської ради Черняхівського району постачав сировину для виготовлення опію

8 листопада 2018 року, за погодженням з прокуратурою області, трьом особам – організатору та двом співвиконавцям повідомлено про підозру у скоєнні низки злочинів за ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311 КК України.

Установлено, що 55-річний житомирянин, з метою незаконного збагачення, організував злочинне угрупування, до складу якого ввійшли ще двоє раніше знайомих наркозалежних осіб, 32-річна жінка та 44-річний чоловік.

Організатор злочинної групи та його поплічники протягом тривалого часу – з вересня 2017 року по травень поточного року закуповували макову солому, з якої за місцем свого проживання виготовляли особливо небезпечний наркотичний засіб – опій ацетильований та систематично збували його наркозалежним жителям Житомирщини.

Один із постачальників злочинній групі наркосировини – макової соломки – депутат сільської ради Черняхівського району, досудове розслідування стосовно якого також триває.

Викрили протиправну діяльність злочинців працівники управління протидії наркозлочинності в Житомирській області, досудове розслідування проводить СУ ГУНП в області.

Наразі двоє учасників злочинної групи перебувають під вартою, ще один - під цілодобовим домашнім арештом.

Санкція суворішої статті 307, ч. 3 Кримінального кодексу України передбачає покарання - позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: