Зранку у Житомирі було ускладнено рух тролейбусів, але наразі ситуація стабілізується » Новини Житомира
 
 


Зранку у Житомирі було ускладнено рух тролейбусів, але наразі ситуація стабілізується

Автор: news_maker від 14-11-2018, 12:44, переглядів: 987

Зранку у Житомирі було ускладнено рух тролейбусів, але наразі ситуація стабілізується

Інтенсивний тривалий дощ при низькій температурі став причиною обледеніння контактної мережі, що ускладнило рух тролейбусів. Як наслідок сталися незначні збої у графіках руху.

"Одночасний дощ та мороз призвели до такого негативного фактору як обледеніння контактної мережі. У зв'язку з цим на окремих ділянках були вимушені простої тролейбусів. З шостої ранку служби комунального підприємства ліквідовують наслідки негоди. Станом на зараз ситуація стабілізується", – запевнив заступник міського голови Дмитро Ткачук.

"2 роки тому в ці дні вже було по коліна снігу. Сьогодні ж, покищо, лише дощ, що разом з морозом призвів до обмерзання контактної мережі тролейбусів. Саме тому, зранку більшість тролейбусів не могла рухатися по своїх маршрутах. Погоду можна передбачити, але деяким природнім явищам вкрай важко протистояти." - написав Дмитро Ткачук на своїй сторінці у фейсбук.

Він також попросив житомирян з розумінням поставитися до ситуації.

Варто додати, що через ранковий простій тролейбусів район Корбутівки взагалі залишився без тролейбусного сполучення. Значні затримки у русі спостерігались зокрема на Богунії.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: