Поговорити про збереження історичної і культурної спадщини до Житомира приїхали народні депутати України » Новини Житомира
 
 


Поговорити про збереження історичної і культурної спадщини до Житомира приїхали народні депутати України

Автор: admin від 12-02-2013, 20:44, переглядів: 1 595

Поговорити про збереження історичної і культурної спадщини до Житомира приїхали народні депутати України

Обговорення проблемних питань цієї сфери ініціювали Олександр Бригинець та Олександр Доній, які в обласній науковій бібліотеці провели круглий стіл, що має дати початок цілому всеукраїнському туру. Житомир став першою зупинкою в цій подорожі Україною і на те є свої причини, каже Олесь Доній:"По-перше, крім того, що я народний депутат, я ще голова мистецького об'єднання "Остання барикада". А один з наших провідних менеджерів, В'ячеслав Пономарьов, він з Житомира, тому житомирську специфіку у нас в "барикаді" найбільше озвучують. По-друге, один з наших добрих друзів і тих, хто допомагав Всеукраїнському комітету захисту української мови, це народний депутат від Житомира Геннадій Зубко. І по-третє – коли ми вийшли з ініціативою створення Всеукраїнського комітету захисту української мови, то якраз у Житомирі з'явилась одна з найбільш яскравих і дієвих ініціативних груп з професором Мойсієнком".

Результатами обговорення проблем збереження історичної і культурної спадщини в різних регіонах України мають стати напрацювання для змін в законодавстві, кажуть народні депутати:"Будемо вирішувати, де ми можемо "підставити плече" і як ми можемо бути корисні у вирішенні тих чи інших культурних проблем", – констатував Олесь Доній.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: