На Житомирщині придбають ще 3 будинки для дітей-сиріт » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині придбають ще 3 будинки для дітей-сиріт

Автор: news_maker від 20-11-2018, 10:17, переглядів: 917

На Житомирщині придбають ще 3 будинки для дітей-сиріт

Ще для 3 дітей-сиріт із м. Житомир, м. Новоград-Волинський та Баранівської ОТГ придбають цього року житло за кошти державної субвенції у розмірі 1 млн 82,7 тис. грн.

Підписав відповідне розпорядження про розподіл коштів голова Житомирської ОДА Ігор Гундич минулого тижня.

За словами т.в.о. начальника служби у справах дітей ОДА Наталії Пилипчук, документом затверджується ще один розподіл державної субвенції для придбання житла 3 дітям-сиротам із Житомирської області.

«Згідно із розпорядженням голови ОДА за 1 млн 82,7 тис. грн субвенції, які перерахують до місцевих бюджетів, придбають ще 3 будинки для дітей-сиріт. Загалом у 2018 році місцевим бюджетам області розподілено 5 млн 929, 1 тис. грн. коштів державної субвенції для придбання: 1 житлового об’єкта під ДБСТ у Брусилівському районі; 7 квартир під соціальне житло для 7 осіб з числа дітей-сиріт у м. Житомир, м. Новоград-Волинський, Баранівській, Радомишльській Лугинській та Хорошівській ОТГ; 7 квартир у власність 8 особам з числа дітей-сиріт, одна з яких має інвалідність у м. Житомир, Черняхівському районі, Коростишівській, Пулинській та Червоненській ОТГ», – прокоментувала Наталія Пилипчук.

Відповідно до документу 1 млн 82,7 тис. грн державної субвенції розподіляється на придбання соціального житла для 2 дітей-сиріт із м. Новоград-Волинський та Баранівської ОТГ, а також придбання квартири у власність дитини-сироти на території м. Житомир. Середній розмір житлової площі – 18,4 кв. м.

Загалом цьогоріч Житомирській області на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа передбачена субвенція з державного бюджету у сумі 18 млн 255,5 тис. грн.

Наталія Пилипчук додає, що відразу після надходження пропозицій від РДА, міських рад, громад в ОДА проведуть комісію для розподілу решти коштів державної субвенції, за які придбають житло для тих категорій, які цього найбільше потребують.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: