На Житомирщині поліція розпочала 3 кримінальні провадження щодо блокування автодоріг » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліція розпочала 3 кримінальні провадження щодо блокування автодоріг

Автор: news_maker від 22-11-2018, 13:45, переглядів: 910

На Житомирщині поліція розпочала 3 кримінальні провадження щодо блокування автодоріг

20-21 листопада на окремих ділянках автодоріг Київ-Ковель та Київ-Чоп в області був утруднений рух транспортних засобів через протестні акції представників окремих громадських організацій. За вказаними фактами розпочато кримінальні провадження.

На території області обмеження руху транспортних засобів було зафіксовано на 133 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Вересів, та на 124 км цієї ж траси, поблизу с. Березини Житомирського району, а також на 144 км автодороги Київ-Ковель, поблизу с. Грозино Коростенського району.

На місцях подій працювали посилені наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи Житомирського відділення та Коростенського відділу поліції, а також інші служби поліції.

Поліцейські роз’яснювали учасникам акцій протиправність їх дій та попереджали про кримінальну відповідальність за вчинення блокування транспортних комунікацій.

Станом на 21 листопада поліцією Житомирщини розпочато 3 кримінальних провадження за ознаками правопорушення, передбаченого статтею 279 (Блокування транспортних комунікацій) Кримінального кодексу України.

Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту чи обмеження волі терміном до 3 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: