На Житомирщині погодили придбання 14 квартир для дітей-сиріт та житла під ДБСТ » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині погодили придбання 14 квартир для дітей-сиріт та житла під ДБСТ

Автор: news_maker від 26-11-2018, 20:45, переглядів: 907

На Житомирщині погодили придбання 14 квартир для дітей-сиріт та житла під ДБСТ

На Житомирщині вже придбали 3 квартири для дітей-сиріт, а найближчим часом придбають ще 11 квартир та житло під дитячий будинок сімейного типу.

Про це повідомила т.в.о начальника служби у справах дітей Житомирської ОДА Наталія Пилипчук сьогодні, 26 листопада, під час селекторної наради під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Зубка та за участю заступників голови ОДА Ярослава Лагути і Романа Щебетова.

За інформацією Наталії Пилипчук, за кошти державної субвенції в області погоджено придбання одного житлового об’єкта під дитячий будинок сімейного типу, 7 квартир під соціальне житло для 7 осіб з числа дітей-сиріт та 7 квартир у власність 8 особам з числа дітей-сиріт, одна з яких має інвалідність.

На сьогодні вже укладено договори купівлі-продажу трьох квартир. Процес укладання договорів продовжується.

Крім того, триває збір пропозицій та документів від РДА, міських рад, ОТГ області для прийняття Комісією рішень щодо визначення напрямів та об’єктів, на які у 2018 році буде спрямована субвенція.

Цього року Житомирщина отримала 18 млн 255 тис. грн субвенції з державного бюджету для придбання, будівництва і реконструкції житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дитячих будинків сімейного типу та малих групових будинків.

У 2018 році в обласному бюджеті передбачено 1 млн 645 тис. грн на придбання 18 житлових об’єктів під соціальне житло для 18 осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Також 190 тис. грн – на ремонт 3 будинків/квартир, які перебувають у власності таких осіб. З початку року на Житомирщині вже 7 осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, отримали соціальне житло за рахунок обласного бюджету у співфінансуванні із місцевими бюджетами.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: