В оновленому Центрі вертебрології лікується 80 пацієнтів, з яких 12 осіб – учасники АТО Житомирщини » Новини Житомира
 
 


В оновленому Центрі вертебрології лікується 80 пацієнтів, з яких 12 осіб – учасники АТО Житомирщини

Автор: news_maker від 27-11-2018, 23:16, переглядів: 821

В оновленому Центрі вертебрології лікується 80 пацієнтів, з яких 12 осіб – учасники АТО Житомирщини

Уже тиждень, як працює на Житомирщині оновлений сучасний Центр вертебрології і реабілітації, а фахівці лікують пацієнтів – як учасників АТО/ООС, так і жителів області.

Так, наразі у медзакладі стаціонарно проходять лікування 80 пацієнтів, з яких 12 осіб – учасники АТО/ООС Житомирщини.

Про це повідомив керівник обласного лікувального Центру вертебрології і реабілітації Олександр Торбас сьогодні, 27 листопада.

«Станом на ранок у нас на стаціонарі лікується 80 осіб, упродовж вчорашнього дня госпіталізували 15 пацієнтів. Із усіх пацієнтів 12 – учасників АТО, всі інші – пацієнти із проблемами опорно-рухового апарату, які направлені на лікування за медичними показами, а також ті, як проходять реабілітацію за власні кошти», – розповів Олександр Торбас.

Для учасників АТО та пацієнтам із направленнями медичні послуги у Центрі надають безкоштовно. Для інших категорій громадян, які за власним бажанням вирішили пролікуватись у закладі, вартість на стаціонарі складає до 3,5 тис. грн за 12-14 днів курсу, амбулаторно – до 1,7 тис. грн.

«Для того, аби пройти безкоштовне лікування у Центрі, необхідно взяти направлення у лікарні за місцем проживання, приїхати на консультацію у наш медзаклад і вже тут фахівці призначають перелік необхідних процедур. Центр працює у цілодобовому режимі без вихідних, поліклініка – із 9.00 до 15.30 у будні дні», – наголосив керівник Центру вертебрології.

Фахівці новітнього Центру лікують та надають медичні послуги пацієнтам, які отримали черепно-мозкові травми, травми хребта і спинного мозку, судинні ураження головного і спинного мозку, а також із порушенням опорно-рухового апарату.

Окрім традиційної медичної реабілітації – фізіотерапія, ЛФК, водо-, грязе-, теплолікування тощо, фахівці Центру застосовують і новітні послуги.

Серед них:

- ерготерапія з елементами арт-терапії – відновлення життєвих навиків;
- кінезотерапія – рухова реабілітація, лікування адаптованими під пацієнта рухами з певними індивідуальними силовими впливами (згідно з європейськими методиками Bobat і PNF);
- механотерапія – спеціальні механічні пристрої (вертикалізатори) будуть відновлювати рухи пошкодженої частини тіла;
- локомат-терапія – відновлення рухової функції з допомогою тренажера-робота.

Також у Центрі використовують наявну унікальну природну свердловину для радонолікування.

Детальніше про всі послуги, які надають у Центрі вертебрології на Житомирщині, можна дізнатись за тел.: (0412) 44-72-39. Адреса Центру: м. Житомир, Чуднівське шосе, 1.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: