Житомирська ОДА відповідає за утримання 948 місцевих доріг у зимовий період » Новини Житомира
 
 


Житомирська ОДА відповідає за утримання 948 місцевих доріг у зимовий період

Автор: news_maker від 30-11-2018, 00:53, переглядів: 780

Житомирська ОДА відповідає за утримання 948 місцевих доріг у зимовий період

З 1 січня 2018 року після децентралізації доріг Житомирська ОДА отримала на баланс 948 доріг загальною протяжність 6 тис 941,5 км. На цих дорогах проводився ямковий, капітальний та поточний середній ремонт, у зимовий період проводитиметься посипка та розчищення від снігу.

Про це розповів, 29 листопада, начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Роман Крисюк.

«З 1 січня ми отримали на баланс 46 доріг обласного значення та 902 дороги районного значення загальною протяжність 6 тис 941,5 км. У зимовий період ми, як балансоутримувачі, будемо утримувати дороги – посипати, очищати від снігу. Інші дороги, які проходять через нашу область, – це дороги міжнародного, національного, регіонального та районного значення має утримувати Служба автомобільних доріг у Житомирській області – це 26 доріг загальною протяжністю 1 тис. 606,8 км», – сказав Роман Крисюк.

У 2018 році Житомирщина отримали 617 млн 157,3 тис. грн субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: