У Високівській ОТГ буде житомирська гімназія №3 в мініатюрі, – Микола Бардук » Новини Житомира
 
 


У Високівській ОТГ буде житомирська гімназія №3 в мініатюрі, – Микола Бардук

Автор: news_maker від 5-12-2018, 13:30, переглядів: 957

У Високівській ОТГ буде житомирська гімназія №3 в мініатюрі, – Микола Бардук

У Високівській ОТГ завершується реалізація проекту щодо створення нового освітнього простору у гімназії. Роботи виконує та ж сама підрядна організація, що і в гімназії № 3 міста Житомира, а тому громада матиме житомирську гімназію № 3 в мініатюрі.

Про це сказав вчора, 4 грудня, голова Високівської ОТГ Микола Бардук під час засідання Ради регіонального розвитку Житомирщини.

«Наймасштабніший проект цього року, адже ми стараємося іти у ногу з часом, – це створення нового освітнього простору у Високівській гімназії в рамках проекту «Нова українська школа». Міський голова Сергій Сухомлин розповідав про гімназію № 3 міста Житомира і я хочу сказати, що після завершення реалізації проекту у нас в громаді – це буде гімназія № 3 в мініатюрі, адже підрядна організація одна й та сама, а деякі речі будуть ще кращими», – сказав Микола Бардук.

Також він додав, що проект реалізується за кошти Державного фонду регіонального розвитку у співфінансуванні із місцевим бюджетом 30%. Вартість проекту – 6 млн 69 тис. грн.

Нагадаємо, що одна з найменших за площею та за кількістю жителів Високівська об’єднана територіальна громада щороку реалізовує десятки проектів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: