Житомирські спортсмени здобули перше місце з військово-спортивних багатоборств » Новини Житомира
 
 


Житомирські спортсмени здобули перше місце з військово-спортивних багатоборств

Автор: news_maker від 6-12-2018, 11:26, переглядів: 743

Житомирські спортсмени здобули перше місце з військово-спортивних багатоборств

З 30 листопада по 2 грудня 2018 року у м. Харкові на 12-тому Чемпіонаті Світу з військово-спортивних багатоборств змагались 450 спортсменів з 16 країн світу. Змагання відбувалось з розділу «бойове двоборство», де учасники демонстрували свою майстерність в стрільбі та у всестильовому двобої.

В напруженій боротьбі, проявивши високу спортивну майстерність та волю до перемоги, українська команда виборола перше місце.

У загальному заліку призові місця розподілились у такому порядку:
Житомирські спортсмени здобули перше місце з військово-спортивних багатоборств

Команду Житомирської області на даному чемпіонаті представляли вихованці «Школи юних десантників» та які входять до складу Відокремленого підрозділу громадської організації «Всеукраїнська федерація військово-спортивних багатоборств» у Житомирській області.

15 наших земляків, у складі національної збірної команди України гідно представили Житомирщину на даному чемпіонаті завоювавши (за результатами двох розділів змагань) 20 нагород, а саме: 8 золотих, 10 срібних та 2 бронзові медалі.

Чемпіонами світу в 2018 році стали: Ратошнюк Віктор, Ющенко Владислав, Заглада Олександр, Науйокас Даріус, Гоменюк Данііл, Ратошнюк Аліна.

Віце-чемпіонами змагань стали: Кучерук Ігор, Іваницький Олексій, Костюк Микита, Кемка Марія.

Призером змагань став Ставський Владислав.

На Всеукраїнському турнірі з військово-спортивних багатоборств, який проходив у ці ж терміни в м. Харкові, команду м. Житомира представляли наймолодші учасники ВП ГО ВФВСБ в Житомирській області – Войтюк Кіріл та Войтюк Данііл, які виступаючи за правилами змагань у дозованому контакті, проявили власну звитягу та здобули на турнірі відповідно одну золоту та одну бронзову медаль.

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: