Дитяча міська лікарня отримала сучасне обладнання для дослідження крові » Новини Житомира
 
 


Дитяча міська лікарня отримала сучасне обладнання для дослідження крові

Автор: news_maker від 6-12-2018, 14:03, переглядів: 1 026

Дитяча міська лікарня отримала сучасне обладнання для дослідження крові

6 грудня, Житомирська центральна дитяча міська лікарня імені В. Башека отримала від благодійного фонду ПриватБанку високопродуктивне обладнання для швидкого дослідження крові.

Автоматичний гематологічний аналізатор Rayto RT-7600S вартістю 156 тис. грн встановили у клініко-діагностичній лабораторії лікарні. Разом з аналізатором лікарня отримала і стартовий набір реагентів на суму понад 3500 грн.

За допомогою аналізатора можна здійснювати 60 проб на годину, а це пришвидшить обстеження дітей і значно розширить спектр та підвищить точність досліджень.

За словами медичного персоналу, щороку у лабораторії лікарні виконуються понад 250 тис. загальних аналізів крові серед житомирських дітей.

“Даний аналізатор дозволяє працювати з венозною та капілярною кров’ю, простий у роботі та чуттєвий до мінімальних змін параметрів крові. Він оснащений модулем візуалізації, виводить на дисплей дані щодо заданих досліджень, друкує результати аналізів, зберігає дані пацієнта і навіть може передавати результати аналізів на комп’ютер. Тобто з розвитком медичної реформи і забезпеченням лікарні комп’ютерами, лікарю не потрібно буде чекати - він зможе одразу ж бачити результати у момент їх готовності”, - розповіла начальник управління охорони здоров’я Марія Місюрова.

Крім високої продуктивності, серед переваг обладнання виокремлюють невеликий об’єм крові для досліджень, можливість повторити аналіз без повторного взяття крові, здатність вимірювання великої кількості параметрів крові, високу точність досліджень.

“Перш за все я хочу подякувати кожному клієнту і працівнику банку, які перераховують кошти на благодійність. Ми всі разом робимо добрі справи, які дуже потрібні для дітей. Щиро сподіваємось, що цей сучасний аналізатор не лише пришвидшить лабораторні дослідження, а й сприятиме швидкому одужанню маленьких житомирян”, - зазначив директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Вадим Хиля.

Дитяча міська лікарня отримала сучасне обладнання для дослідження крові
Дитяча міська лікарня отримала сучасне обладнання для дослідження крові

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: