Поліцейські на Житомирщині розшукали хлопця, який силою відібрав у чоловіка сумку з грошима » Новини Житомира
 
 


Поліцейські на Житомирщині розшукали хлопця, який силою відібрав у чоловіка сумку з грошима

Автор: news_maker від 10-12-2018, 12:08, переглядів: 982

Поліцейські на Житомирщині розшукали хлопця, який силою відібрав у чоловіка сумку з грошима

21-річного молодика правоохоронці обґрунтовано підозрюють у причетності до розбою на жителя м. Коростишева, що стався увечері 6 грудня. Побивши потерпілого, нападник відібрав у нього сумку з грошима та особистими речами. Оперативники поліції встановили підозрюваного. Триває досудове розслідування.

До Коростишівського відділу поліції надійшла заява від 45-річного жителя райцентру про напад на нього невідомого. За словами потерпілого, увечері він повертався додому, і в одному з провулків на нього раптово накинувся незнайомець, який збив чоловіка з ніг, побив і відібрав речі. Разом із сумкою нападник викрав гроші в іноземній і національній валюті загальною сумою понад 25 тисяч гривень.

З отриманими унаслідок події травмами заявнику довелося звернутися за допомогою медиків. Нині він ушпиталений.

– Ми розпочали проведення необхідних заходів, направлених на розкриття зухвалого злочину. Серед іншого, були перевірені місцеві жителі, які раніше потрапили у поле зору поліції і схильні до вчинення правопорушень, а також притягувалися до кримінальної відповідальності, - розповів начальник Коростишівського ВП ГУНП Дмитро Гаращенко.

У результаті оперативники кримінальної поліції викрили причетність до злочину 21-річного місцевого жителя. У поточному році молодик уже був фігурантом кримінального провадження за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом. За вироком суду, його було засуджено до 3 років позбавлення волі з відтермінуванням виконання покарання на 1 рік.

Свою вину підозрюваний визнав і пояснив, що на новий злочин його штовхнули боргові зобов’язання. Після нападу на потерпілого молодик забрав із відібраної сумки гроші та інші цінні речі, а решту – спалив у лісі.

Докази вчинених протиправних дій вилучені. З’ясування усіх обставин триває у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.187 (Розбій) ККУ. За чинним законодавством винуватцю може загрожувати до 7 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: