Житомирянин, який достроково звільнився з місць позбавлення волі, скоїв низку грабежів » Новини Житомира
 
 


Житомирянин, який достроково звільнився з місць позбавлення волі, скоїв низку грабежів

Автор: news_maker від 11-12-2018, 23:41, переглядів: 779

Житомирянин, який достроково звільнився з місць позбавлення волі, скоїв низку грабежів

За апеляційною скаргою прокуратури області апеляційний суд Житомирської області скасував вирок першої інстанції щодо призначення особі покарання строком на 2 роки за скоєння злочину за ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством, вчинений повторно, за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Колегія суддів погодилася із позицією прокуратури Житомирської області щодо призначення судом першої інстанції покарання, яке не відповідає тяжкості кримінального правопорушення та є нижчим від найнижчої межі, встановленої санкцією зазначеної статті КК України.

Відтак, апеляційний суд Житомирської області ухвалив щодо особи новий вирок - позбавлення волі строком на 4 роки 6 місяців.

Йдеться про те, що 34-річний житель Житомира, неодноразово судимий за скоєння злочинів, звільнившись умовно-достроково з місць позбавлення волі, знову скоїв низку кримінальних правопорушень.

Зокрема, протягом серпня-вересня 2017 року, залучивши ще одну невстановлену слідством особу, він разом із поплічником, з корисливих мотивів, застосовуючи насильство, у громадських місцях грабували потерпілих, відбираючи мобільні телефони та коштовні прикраси.

Грабіжники навіть не зупинилися перед оберегом - золотим хрестиком, якого зірвали разом із ланцюжком з приїжджого чоловіка в одному з готелів. Загалом зловмисники пограбували потерпілих на суму понад 15 700 грн.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: