На Житомирщині раніше судимий чоловік одержав 5 років позбавлення волі за виготовлення наркотиків » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині раніше судимий чоловік одержав 5 років позбавлення волі за виготовлення наркотиків

Автор: news_maker від 13-12-2018, 08:09, переглядів: 543

На Житомирщині раніше судимий чоловік одержав 5 років позбавлення волі за виготовлення наркотиків

За результатами вивчення вироку щодо призначення покарання особі за скоєння злочинів, передбачених ч.3 ст. 309 (незаконне виготовлення, зберігання, наркотичних засобів в особливо великих розмірах), ч. 1 ст. 263 (незаконне зберігання зброї) КК України встановлено необґрунтоване застосування іспитового строку та подано апеляційну скаргу.

Позицію прокуратури області підтримано апеляційним судом Житомирської області, скасовано вирок суду першої інстанції – позбавлення волі у виді 5 років і звільнення від відбування покарання з іспитовим строком 3 роки та ухвалено новий вирок – 5 років позбавлення волі.

Так, 45-річний житель Новоград-Волинського району, раніше судимий, не ставши на шлях виправлення, одержав реальний строк позбавлення волі за скоєння тяжких злочинів.

Установлено, що чоловік у власному домоволодінні виготовляв та зберігав у паперових згортках, мішках та інших пакунках особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс. Усього під час санкціонованого обшуку, проведеного правоохоронцями у червні 2017 року, виявлено і вилучено понад 2,6 кг забороненого законом наркотичного засобу.

Крім наркотичних засобів, під час обшуку вилучено ще й вогнепальну зброю - самопал, якого зловмисник незаконно зберігав без відповідних дозволів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: