Квартири в QDRO – terraced house: мебльовані та готові до заселення » Новини Житомира
 
 


Квартири в QDRO – terraced house: мебльовані та готові до заселення

Автор: news_maker від 20-12-2018, 16:20, переглядів: 3 442

 QDRO – terraced house — це чотири будинки, розташовані на території котеджного містечка «Коник» (Голосіївський район Києва). У кожному будинку по чотири триповерхових квартири. Будівництво завершено у 2017 році. Над втіленням проекту в життя працювала девелоперська компанія ZV Development, яка є учасником українського ринку житлової нерухомості з 1993 року.

                                   Квартири в QDRO – terraced house: мебльовані та готові до заселення

Покупцям пропонують два типи житла — готові квартири з меблями і технікою та квартири без ремонту, де можна реалізувати найсміливіші інтер’єрні рішення.

QDRO Grand — мебльовані квартири

Квартири QDRO Grand готові до заселення. Інтер’єр приміщень виконано у стилі «еколофт». Загальна площа житла становить 223 м2.

Тут зручно жити, відпочивати, працювати та зустрічати гостей, адже дизайнери продумали все до найменших деталей та зробили квартири максимально ергономічними. На першому поверсі є серверна, санвузол для гостей, кухня-їдальня з островом та практичною барною стійкою, простора вітальня, де можна відпочивати поруч із каміном і «стіною» з живих рослин. З кухні є вихід на терасу у внутрішньому дворі. Тут облаштована BBQ-зона, де літніми вечорами можна влаштовувати вечірки з коктейлями та м’ясом, а зимою насолоджуватися гарячим глінтвейном. На другому поверсі є дві ванні кімнати, простора гардеробна, кімната для прання та дві спільні. За потреби одну зі спалень можна переобладнати у робочий кабінет, кінотеатр, бібліотеку або спортзал. Третій поверх призначений для дітей. Тут дві кімнати зі стіною для малювання, санвузол, гардеробна. У ванній кімнаті є білизнопровід, який веде до пральні на нижньому поверсі, та дві раковини.

Встановлені у квартирах меблі виконані на замовлення українськими та закордонними виробниками. На кухні є вся необхідна побутова техніка.

QDRO General — квартири без ремонту

Загальна площа становить 250 м2. Житло повністю готове для проведення ремонтних робіт — комунікації під’єднані, стіни можна фарбувати. Забудовник виконує ремонт з урахуванням побажань власників квартир. Достатньо час від часу контролювати хід роботи.

Купити квартиру в ЖК Квадро — оптимальне рішення, якщо ви мрієте про житло з власним внутрішнім двориком. Будинки розташовані в десяти хвилинах їзди від станцій метро «Видубичі» та «Теремки», поруч з природним заповідником «Жуків острів» та річкою Коник. Щоб дізнатися більше про QDRO – terraced house, зверніться до відділу продажів. Менеджери дадуть відповіді на всі запитання.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: