Двох людей фахівці ДСНС врятували під час пожежі в райспоживспілці у Андрушівці » Новини Житомира
 
 


Двох людей фахівці ДСНС врятували під час пожежі в райспоживспілці у Андрушівці

Автор: news_maker від 21-12-2018, 04:03, переглядів: 1 140

Двох людей фахівці ДСНС врятували під час пожежі в райспоживспілці у Андрушівці

19 грудня об 11:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні райспоживспілки у м. Андрушівка. За вказаною адресою одразу ж було спрямовано вогнеборців 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вони встановили, що загоряння виникло в щитовій, яка розташована на першому поверсі райспоживспілки. Крім того, в будівлі спостерігалося сильне задимлення. У вікні рятувальники побачили жінку, яка не могла самостійно покинути приміщення. Поставивши триколінну драбину до вікна другого поверху, вогнеборці допомогли їй спуститися на землю.

Також з’ясувалося, що в будівлі може бути ще одна людина. Під час проведення розвідки ланкою газодимозахисної служби в середині одного з кабінетів було виявлено ще одну працівницю. Вдягнувши на неї апарат на стиснутому повітрі, рятувальники вивели її на свіже повітря.

Лікарі швидкої допомоги доставили обох жінок до реанімаційного відділення Андрушівської районної лікарні.

Пожежу локалізовано о 13:17 та о 13:45 – ліквідовано. Вогнем знищено електрощитову. На ліквідації надзвичайної події працювало 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

Ще двох людей врятували бійці ДСНС на пожежі, що сталася о 12:22 у житловому будинку в м. Житомир. Там мешканці одного з помешкань внаслідок сильного задимлення, що виникло через пожежу в сусідній квартирі, не змогли самостійно покинути своє помешкання. Рятувальники приставили до вікна триколінну драбину та допомогли їм спуститися на землю. Медична допомога їм не знадобилася. Вже о 12:40 пожежу було ліквідовано.

Двох людей фахівці ДСНС врятували під час пожежі в райспоживспілці у Андрушівці

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: