Провод ПВС » Новини Житомира
 
 


Провод ПВС

Автор: news_maker від 27-12-2018, 15:11, переглядів: 851

Провод ПВС

Ремонт - це ідеальний момент не тільки для оновлення стін, але і для заміни старої електропроводки. Час від часу слід замінювати установчі кабелі новими, особливо коли ви маєте справу зі старим будинком або, коли кабелі використовуються в приміщеннях, де вони можуть зазнати різних ушкоджень - наприклад, у ванній кімнаті або на кухні, де можуть піддаватися шкідливому впливу води. Це проблема, яку не можна недооцінювати - старий або пошкоджений кабель може становити загрозу не тільки для здоров'я, але і для життя.

На ринку існує безліч монтажних кабелів. Найбільш популярним є багатожильний кабель ПВС. Кабель має мідну жилу, ізоляцію з ПВХ пластикату і може бути встановлений як під, так і на вапнування. Такі кабелі можуть використовуватись в середині будівлі, як у сухих, так і у вологих приміщеннях. Крім того, монтажні кабелі характеризуються різним діаметром поперечного зрізу дротів і їх кількістю. Залежно від моделі підключення, специфіки приміщення і очікувань клієнта, ви можете вибрати термостійкі дроти в діапазоні від -40 до +70 градусів за Цельсієм, з покриттям ПВХ і номінальною напругою, що дорівнюватиме 380/660 В. Кожен монтажний кабель в магазині компанії МАСТЕРКАБЕЛЬ доступний в зручному вигляді. Наприклад, змотаний в котушку, яка полегшує транспортування дроту і його розмотування під час установки. Кожне електричне з'єднання призначене для стаціонарного будівництва. Крім того, вони відрізняються високою міцністю і вологостійкістю, завдяки чому широко застосовуються в якості безпечного елемента електропроводки в кожній кімнаті, а також в кухні і ванні.

Компанія МАСТЕРКАБЕЛЬ пропонує кабелі та проводи як для стандартних рішень, так і для індивідуальних замовлень клієнтів. Запропоновані кабелі стійкі до хімічних, атмосферних, температурних або радіаційних впливів.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: