Роботи у 1 блоці школи Коростеня майже завершені, у 2 блоці – триває влаштування мереж » Новини Житомира
 
 


Роботи у 1 блоці школи Коростеня майже завершені, у 2 блоці – триває влаштування мереж

Автор: news_maker від 27-12-2018, 12:22, переглядів: 955

Роботи у 1 блоці школи Коростеня майже завершені, у 2 блоці – триває влаштування мереж

На Житомирщині продовжують відновлювати соціальні об’єкти за кошти ДФРР. Так, у м. Коростень майже завершили реконструкцію 1 блоку школи № 13, де знаходяться класні кімнати і санвузли. Продовжують влаштовувати зовнішні та інженерні мережі у 2 блоці школи.

Про це повідомляє департамент регіонального розвитку.

За інформацією департаменту, будівельна готовність об’єкту становить 75%.

«У першому блоці майже завершені роботи – встановили вікна і двері, влаштували внутрішні інженерні мережі, на 99% виконали внутрішнє і зовнішнє оздоблення. Завершується встановлення внутрішнього інженерного обладнання. Тривають роботи із добудови 2 блоку школи, де вже влаштували покрівлю, заповнили віконні та дверні прорізи. Підрядник виконав усі штукатурні, малярні, облицювальні роботи. На 80% виконано прокладання внутрішніх інженерних мереж – освітлення, опалення, водопостачання, каналізація та вентиляція», – йдеться у повідомленні.

Також уже розпочали роботи над благоустроєм території.

У 1 блоці буть знаходитись класні кімнати і санвузли для молодшої школи, у 2 блоці буде їдальня. Проект фінансується з ДФРР та місцевого бюджету. У 2017 році на школу спрямували 3 млн 84 тис. грн, у 2018 році – 4,1 млн грн з ДФРР і 1,2 млн грн з місцевого бюджету.

У зв’язку із внесенням змін до проекту, де враховані вимоги нової української школи, на сьогодні загальна кошторисна вартість проекту становить 15 млн грн.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: